• 27

    Filetto di maiale 220g

    polędwiczki wieprzowe w sosie borowikowym z nutą truflową (alergeny: śmietana)
  • 25

    Fegato in agrodolce 200g

    duszona wątróbka drobiowa w mięcie z jabłkiem, karmelizowana miodem
  • 26

    Petto di pollo ai funghi finferli 220g

    duszony filet drobiowy w sosie kurkowym z natką pietruszki (alergeny: śmietana)
  • 46

    Filetto di manzo 220g

    dojrzewający stek z grillowanej polędwicy wołowej serwowanej na 2 sposoby: z kremowym sosem gorgonzola lub z sosem z zielonego pieprzu (alergeny: ser, śmietana)
  • 35

    Rostbef alla Toscana 220g

    rostbef po toskańsku z pomidorkami, kolorowym pieprzem, rozmarynem, duszony w czerwonym winie (alergeny: śmietana)
  • 45

    Grigliata mista 700g

    mix grillowanych mięs, 2x polędwiczki wieprzowe, 2x karkówka, 2x filet z kurczaka, podane z sosem barbecue
  • 31

    Salmone alla griglia 280g

    grillowany stek z łososia na duszonym szpinaku (alergeny: śmietana)
  • 31

    Merluzzo in carpione 220g

    polędwica z dorsza po sycylijsku z salsą słodko kwaśną i szafranem (alergeny: ryby)
  • 35

    Fritto misto 450g

    tradycyjne śródziemnomorskie danie, panierowane owoce morza: kalmary, krewetki, małże z cukinią podane z sosem fondi (alergeny: mięczaki, skorupiaki, jajko, mąka)